Σάββατο 8/4/2017 (18:00) – Ημερίδα με θέμα: Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα

Τα Φροντιστήρια Παλμός σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα», το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ. Κωνσταντίνο Κότιο, Διδάκτορα Α.Π.Θ., σύμβουλο σταδιοδρομίας και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Παύλος Μελάς (ΚΑΠΗ) στο Παλαιόκαστρο στις 6 μ.μ.  Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα ενημερωθούν για όλες τις παραμέτρους που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2017.

Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Παράλληλα, θα αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι μετεγγραφές, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε εκπαιδευτικούς, μαθητές,γονείς και θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε.

 

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση των Φροντιστηρίων
Ν. Δάρδας  –  Α. Κακάλης

 

 

 

Comments